-
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Κατηγορίες
- ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
- ΕΤΑΙΡΕΙΑ
- ΑΡΘΡΑ
- ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ
Ρυζάλευρο (επίσης ή αλεύρι ρυζιού) είναι μια μορφή αλεύρου που οφείλεται στην άλεση ρυζιού. Είναι διαφορετική από το άμυλο ρυζιού, το οποίο συνήθως παράγεται με τη βύθιση του ρυζιού στην αλισίβα. Ρυζάλευρο μπορεί να γίνει είτε από το άσπρο ρύζι ή καστανό ρύζι. Το αλεύρι ρυζιού είναι ένα ιδιαίτερα καλό υποκατάστατο για το αλεύρι σίτου, το οποίο προκαλεί ερεθισμό στο πεπτικό σύστημα σε άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη. Το ρυζάλευρο είναι χαμηλό σε νάτριο και κορεσμένο λίπος βοηθάει στην βελτίωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και την μείωσει της χοληστερόλης. Είναι ένα μείγμα σύνθετων θρεπτικών ουσιών, υδατανθράκων και πρωτεϊνών.
Χρήση: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρτοσκευάσματα και ψωμί.
Προέλευση: Ελλάδα
Χωρίς γλουτένη
Χωρίς ζάχαρη
Vegan
Βάρος Τεμαχίου: 500gr
Barcode: 5200700810298
Συσκευασία Κιβωτίου: 6 τεμάχια