-
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Κατηγορίες
- ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
- ΕΤΑΙΡΕΙΑ
- ΑΡΘΡΑ
- ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ
Θεωρείται φυσική πηγή σαλικυλικού οξέος, δηλαδή είναι σαν την ασπιρίνη, αλλά σε μικρές δόσεις! Ενδιαφέρον προκαλεί η διαπίστωση ότι στην Ινδία, μια χώρα με μεγάλη κατανάλωση σε κάρυ υπάρχουν μικρά ποσοστά καρκίνου στο παχύ έντερο.
Το κάρυ χρησιμοποιείται πολύ στην ασιατική κουζίνα και αξίζει να σημειωθεί ότι η συχνότητα της νόσου Αλτσχάιμερ μεταξύ των ηλικιωμένων Ασιατών είναι τέσσερις φορές μικρότερη από αυτή στις ΗΠΑ.
Βιολογικό Προϊόν
Ενέργεια: | 1405kj / 336kcal |
Λίπη: | 6,7g |
Υδατάνθρακες: | 52,7g |
Ίνες: | 11,3g |
Πρωτεΐνες: | 10,8g |
Αλάτι: | 18mg |
Συστατικά : Κόλιανδρος, κουρκουμάς*, ρυζάλευρο*, κύμινο*, τζίντζερ*,, γαρύφαλλο, σπόροι μοσχοσίταρου*
Όπου *= Προϊόν Βιολογικής γεωργίας
Βάρος Τεμαχίου: 30gr
Barcode: 5200700801388
Συσκευασία Κιβωτίου: 30 τεμάχια