Λαγοκοιμηθιά

Λαγοκοιμηθιά
  • Κατασκευαστής: Health Trade
  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΧ043
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 5,80€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 5,80€

  Περιγραφή

  Είναι υπογλυκαιμική, με αποτέλεσμα να ομαλοποιεί τα επίπεδα σακχάρου, ενώ παράλληλα μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης. Η ευεργετική της δράση σε σχέση με το κυκλοφορικό σύστημα, συμβάλλει στη μείωση της αυξημένης πίεσης και προστατεύει το κυκλοφορικό σύστημα. Μια ακόμα σπάνια ιδιότητα της λαγοκοιμηθιάς είναι η προστασία που προσφέρει στο ήπαρ, και γενικότερα στα όργανα προστατεύοντας από οξείδωση! Δεν περιορίζεται βέβαια στις σπάνιες θεραπευτικές ιδιότητες που προσφέρει, αλλά έχει και άλλες σημαντικές αλλά όχι τόσο σπάνιες ιδιότητες, όπως αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές και στυπτικές. Μπορείτε να το καταναλώσετε για αντιμετώπιση του κρυολογήματος και πεπτικών προβλημάτων, ενώ προστατεύει το αναπνευστικό σύστημα.

  Τρόπος Χρήσης: Βάζουμε 1κ.γ. βότανο σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό και το αφήνουμε μισή ώρα, σουρώνουμε και πίνουμε δύο φορές την ημέρα ένα φλιτζάνι του καφέ πριν από το φαγητό.

  Για εξωτερική χρήση κάνουμε κομπρέσες για πληγές, ρευματισμούς ή τοπικές πλύσεις ως εξής: Βάζουμε 15γρ. βότανο σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό το κρατάμε στον ατμό για ένα τέταρτο το αφήνουμε 45 λεπτά και το σουρώνουμε.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  Προέλευση: Ελλάδα
  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  Συσκευασία Σακιού: 20kg