Demi-Glace Sauce Powder για κρέας
Η σάλτσα demi-glace (ντέμι γκλας) είναι μια από τις πιο ντελικάτες σάλτσες της γαλλικής κουζίνας που χρησιμοποιείται ως έχει αλλά και ως βάση άλλων σος.
Οδηγίες παρασκευής: 1). Προσθέστε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε 320ml νερό και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί. 2). Αδειάστε το μείγμα σε 1lt βραστό νερό και ανακατέψτε μέχρι να πάρει ξανά βράση. 3). Αφήστε το μείγμα σε σιγαή φωτιά για 10’ λεπτά ανακατεύοντας ανά διαστήματα.
Προέλευση: Ισπανία
Συστατικά: Αλεύρι σταριού (γλουτένη), άμυλο αραβοσίτου, ορός γάλακτος σε σκόνη (λακτόζη), αλάτι, ενισχυτικό γεύσης (όξινο γλουταμινικό νάτριο), υδρολυμένη φυτική πρωτεΐνη (με σόγια), χρωστικές (Ε150c και E160c), ζάχαρη, κρεμμύδι, αρωματικές ύλες τεχνητές και φυσικές, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (1,4%), μπαχαρικά (πάπρικα).
Βάρος Τεμαχίου: 100gr
Barcode: 5200700814418
Συσκευασία Κιβωτίου: 30 τεμάχια