Μουστάκια Καλαμποκιού

Μουστάκια Καλαμποκιού
  • Κατασκευαστής: Health Trade
  • Κωδικός Προϊόντος: HTBB032
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 1,10€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 1,10€

  Περιγραφή

  Δρα ως διουρητικό, μαλακτικό και τονωτικό. Σαν καταπραϋντικά διουρητικά, τα γένια καλαμποκιού βοηθούν σε κάθε ερεθισμό του ουροποιητικού συστήματος. Η διουρητική τους ικανότητα φανερώνεται μέσα σε 3-4 ημέρες και η ποσότητα των ούρων αυξάνει. Ρίχνουν τις πέτρες των νεφρών και της ουροδόχου κύστης. Χρησιμοποιούνται  για προβλήματα νεφρών στα παιδιά και σαν μαλακτικό του ουροποιητικού σε συνδυασμό με άλλα βότανα για την θεραπεία της κυστίτιδας, της ουριθρίτιδας, της προστατίτιδας, νυχτερινής ενούρησης κ.α. 

  Συνδυάζεται άριστα με την Αγριάδα, τον Αρκτοστάφυλλο ή την Αχιλλέα για την θεραπεία της κυστίτιδας. Το αλεύρι του φυτού έχει μεγάλη θρεπτική αξία και αρκετά ανόργανα συστατικά. Είναι κατάλληλο για παιδιά ως κρέμα, ενήλικους, προπαντός αναιμικούς και ανθρώπους που αναλαμβάνουν από αρρώστια, όπως  και τους φυματικούς, γιατί περιέχει ασβέστιο 0,07%, φωσφόρο 0,39% και σίδηρο 0,0038%. Στην ομοιοπαθητική ένα βάμμα από στύλους χρησιμοποιείται ως διουρητικό και εναντίον της κυστίτιδας.

  Τρόπος χρήσης: . Ρίχνουμε ένα φλιτζάνι βραστό νερό σε 2 κουταλιές του τσαγιού φρέσκο ή ξηρό βότανο και το αφήνουμε σκεπασμένο 10-15 λεπτά. Σουρώνουμε και πίνουμε τρεις φορές την ημέρα.


  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  Βιολογικό Προϊόν
  Προέλευση: Κροατία


  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

  Βάρος Τεμαχίου: 30gr
  Barcode: 52007008001173
  Συσκευασία Κιβωτίου: 10 τεμάχια  Ετικέτες: Μουστάκια Καλαμποκιού