Πάπρικα Special Γλυκιά

Πάπρικα Special Γλυκιά
  • Κατασκευαστής: Health Trade
  • Κωδικός Προϊόντος: MPXX067
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 4,55€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 4,55€

  Περιγραφή

  Η πάπρικα παρασκευάζεται από την πιπεριά Capsicum σε λεπτή σκόνη. Μια κουταλιάς της σούπας παρέχει άφθονες ποσότητες θρεπτικών ουσιών και ιδιαίτερα καροτενοειδών, τα οποία περιέχουν βιταμίνη Α. Η πάπρικα έχει καροτινοειδή (τις χρωστικές ουσίες που δίνουν το βαθύ κόκκινο χρώμα της). Η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη ωφελούν την όρασή σας εμποδίζοντας τις επιβλαβής ακτίνες του ήλιου, ενώ η βιταμίνη της Α ενισχύσει τη νυχτερινή σας όραση.

  Καταναλώνοντας μόλις 12 mg πάπρικα ημερησίως, θα έχετε καλύτερη όραση, ενώ κάθε κουταλιά πάπρικας περιέχει 2 mg βιταμίνης Ε, ή 13% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας για τους ενήλικες (βοηθά στον έλεγχο της πήξης του αίματος και συμβάλλει στην υγιή λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, καθώς λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό, εμποδίζοντας την βλάβη στα κυτταρικά λιπίδια). Προσθέτοντας πάπρικα στη διατροφή σας θα σας βοηθά να πάρετε περισσότερο σίδηρο (που υποστηρίζει τον κυτταρικό σας μεταβολισμό, δηλαδή επιτρέπει στα κύτταρα να πραγματοποιούν μια σειρά από χημικές αντιδράσεις, που έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή ενέργειας). Ο σίδηρος υποστηρίζει επίσης την λειτουργία της αιμοσφαιρίνης και της μυοσφαιρίνης, δύο πρωτεϊνών που είναι επιφορτισμένες με τη μεταφορά και την αποθήκευση του οξυγόνου που χρειάζονται οι ιστοί για να λειτουργήσουν. Μια κουταλιά της σούπας πάπρικα περιέχει 1,4 mg σιδήρου, δηλαδή το 8% και 18% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης για γυναίκες και άνδρες, αντίστοιχα.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  Προέλευση: Ισπανία
  Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ.:Ενέργεια: 1326kj317kcal - Πρωτεϊνες: 14,8γρ. - Φ.Ίνες: 20,9γρ. Υδατάνθρακες: 34,9γρ. - Λίπη: 13γρ. - Αλάτι: 34mg
  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  Συσκευασία Σακιού:20kg