Menu
Your Cart

ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ
Αιθέριο έλαιο Γαρύφαλλο.Το αιθέριο έλαιο γαρύφαλλο, γνωστό ως γαρυφαλλέλαιο, εξάγεται από τα άνθη του φυτού με την μέθοδο της απόσταξης. Το αιθέριο έλαιο γαρίφαλο έχει αναλγητικές ιδιότητες και δρα κατά των βακτηρίων. Ανακουφίζει από μυϊκούς τραυματισμούς, ρευματισμούς και την αρ..
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Αιθέριο έλαιο γεράνι.Το αιθέριο έλαιο προέρχεται από τα άνθη, τα φύλλα και τα κοτσάνια του φυτού.  Είναι εξισορροπιστικό αιθέριο έλαιο μεταξύ λιπαρού και ξηρού δέρματος. Έχει στυπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Εξαιρετικό στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων, όπως έκζεμα, ακμή, εγκαύμα..
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Αιθέριο έλαιο Γιασεμί.Το αιθέριο έλαιο γιασεμί παράγεται από τα άνθη του φυτού και είναι ευεργετικό για ξηρά και ερεθισμένα δέρματα. Είναι αποτελεσματικό στο νευρικό σύστημα για συμπτώματα με ψυχολογικά και ψυχοσωματικά αίτια.  Το αιθέριο έλαιο του γιασεμιού έχει έντονο γλυκό  άρ..
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Αιθέριο έλαιο Γκρέιπφρουτ.Το αιθέριο έλαιο του Γκρέιπφρουτ χρησιμοποιείται για μείωση του άγχους, ενάντια στην κατάθλιψη, την ανορεξία ή τη δυσπεψία, την κατακράτηση υγρών, την κυτταρίτιδα, το λιπαρό δέρμα, τη νευρική εξάντληση, την παχυσαρκία, τον πυρετό και την έλλειψη συγκέντρωσης. Επίσης χρησιμο..
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο.Το αιθέριο έλαιο Δενδρολίβανου αποκτάται από τα φύλλα και τα κλαριά του Δενδρολίβανου (Rosmarinus officinalis) με την διαδικασία της απόσταξης με ατμό.Το  αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου χρησιμοποιείται στα καλλυντικά και στην αρωματοποιία. Το αιθέριο έλαιο του δεντρολίβα..
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Αιθέριο έλαιο δυόσμου.Το αιθέριο έλαιο Δυόσμου προέρχεται από την απόσταξη των φύλλων του φυτού με ατμό και έχει πιο γλυκό άρωμα από την Μέντα. Ρυθμίζει την αναπνοή (σε προϊόντα στοματικής υγιεινής) , βελτιώνει την πνευματική διαύγεια και τονώνει την μνήμη.  Στην αρωματοθεραπεία, το αιθέρι..
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Αιθέριο έλαιο ευκάλυπτος.Από τα μακρόστενα φύλλα του εξάγεται με απόσταξη ατμού το ευκαλυπτέλαιο, το πιο γνωστό αιθέριο έλαιο για την ίαση του κρυολογήματος, ένα ουσιαστικά άχρωμο υγρό, το οποίο γίνεται κίτρινο καθώς παλαιώνει, και έχει ένα έντονο και ελαφρώς ξυλώδες άρωμα καμφοράς. Θεωρείται ι..
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Αιθέριο έλαιο ευκάλυπτος.Από τα μακρόστενα φύλλα του εξάγεται με απόσταξη ατμού το ευκαλυπτέλαιο, το πιο γνωστό αιθέριο έλαιο για την ίαση του κρυολογήματος, ένα ουσιαστικά άχρωμο υγρό, το οποίο γίνεται κίτρινο καθώς παλαιώνει, και έχει ένα έντονο και ελαφρώς ξυλώδες άρωμα καμφοράς. Θεωρείται ι..
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Αιθέριο έλαιο θυμάρι.Το αιθέριο έλαιο θυμαριού χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος, για το βήχα, τη βρογχίτιδα, για ανακούφιση μυϊκών και ρευματικών πόνων και ως ενισχυτικό της μνήμης και της συγκέντρωσης. Λόγω της άριστης αντισηπτικής του ικανότητας είναι ιδα..
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Αιθέριο έλαιο Ινδικού Λεμονόχορτου.Το αιθέριο έλαιο του λεμονόχορτου προέρχεται από την  απόσταξη μέσω υδρατμών των φύλλων του φυτού. Είναι αντισηπτικό,  βοηθά στην αποτοξίνωση και την την πέψη. Αποτελεί εξαιρετικό σύμμαχο στο αδυνάτισμα και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Βοηθάει στην..
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Αιθέριο έλαιο Κανέλα.Το αιθέριο έλαιο κανέλας έχει αντιμικροβιακές και αντισηπτικές ιδιότητες. Η κανέλα μας κάνει εξυπνότερους και πιο οξυδερκείς! Άλλωστε οι επιστημονικές έρευνες το επιβεβαιώνουν συνεχώς καθώς όλα τα στατιστικά δεδομένα τονίζουν τον τρόπο, που η μυρωδιά και η γεύση της κα..
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Αιθέριο έλαιο κυπαρίσσι.Το αιθέριο έλαιο του Κυπαρισσιού προέρχεται από απόσταξη ατμού των βλαστών και των βελόνων του και έχει ένα πικάντικο , φρέσκο και καθαρό άρωμα.Το αιθέριο έλαιο του Κυπαρισσιού χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως αγχολυτικό, ηρεμιστικό, στυπτικό, τονωτικό, αιμοστατικό, αν..
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 25 (3 Σελ.)
ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ